Tienda

Mostra 1–10 de 17 resultats

  • VELLA LOLA

    VELLA LOLA (5)

  • PROPÒSIT

    PROPÒSIT (4)

  • FINQUES INCANSABLES

    FINQUES INCANSABLES (5)

  • ALTRES

    ALTRES (3)

  • FINQUES INCANSABLES Garnatxa Negre 2018

    “Portant la Garnatxa negra al límit d’expressió” Producció: 1.712 ampolles. Vinificació: Garnatxa 100% procedent de vinya de poca producció. Selecció de raïm a la vinya. Derrapat i prefermentació en fred de 2 dies a baixa temperatura. Maceració llarga / fermentació durant 17 dies en inox per buscar concentració apurant les pells i rallant el pinyol per extreure el màxim del raïm. 100% del vi descansa 10 mesos en bota de roure allier. Sense clarificar ni estabilitzar.

    12,00
  • FINQUES INCANSABLES Mas Rusques Blanc 2017

    Producció: 423 ampolles. Vinificació: Barrejat de varietats procedent de vinya de poca producció recollides en un punt mig de maduració Selecció de raïm a la vinya. Derrapat i premsat fermentació en fred durant 12 dies. 3 mesos amb les seves lies amb remogut sense clarificar, filtrar, ni estabilitzar. Grau alcohòlic (% Vol.): 12,80 Acidesa Total [g / l Tartàric]: 6,28 PH: 3,05 Sulfurós Total SO2T [mg / l]: 28

    12,00
  • FINQUES INCANSABLES Monastrell 2018

    “100% monastrell sorprenent per la seva concentració i sedositat a part iguals” Producció: 2.415 ampolles.  Vinificació: Monastrell 100% procedent de vinya de poca producció. Selecció de raïm a la vinya. Derrapat i prefermentació en fred de 2 dies a baixa temperatura. Maceració curta / fermentació durant 8 dies en inox per no buscar excessiva concentració. El 60% del vi descansa 14 mesos en bota de roure allier i la resta del vi. Grau alcohòlic (% Vol.): 13,40 Acidesa Total [g / l Tartàric]: 5,43 PH: 3,54 Sulfurós Total SO2T [mg / l]: 34 

    12,00
  • FINQUES INCANSABLES Monastrell Magnum 0,75L

    “100% monastrell sorprenent per la seva concentració i sedositat a part iguals” Producció: 2.415 ampolles.  Vinificació: Monastrell 100% procedent de vinya de poca producció. Selecció de raïm a la vinya. Derrapat i prefermentació en fred de 2 dies a baixa temperatura. Maceració curta / fermentació durant 8 dies en inox per no buscar excessiva concentració. El 60% del vi descansa 14 mesos en bota de roure allier i la resta del vi. Grau alcohòlic (% Vol.): 13,40 Acidesa Total [g / l Tartàric]: 5,43 PH: 3,54 Sulfurós Total SO2T [mg / l]: 34 

    24,00
  • FINQUES INCANSABLES Monastrell Magnum 1,5L

    “100% monastrell sorprenent per la seva concentració i sedositat a part iguals” Producció: 2.415 ampolles.  Vinificació: Monastrell 100% procedent de vinya de poca producció. Selecció de raïm a la vinya. Derrapat i prefermentació en fred de 2 dies a baixa temperatura. Maceració curta / fermentació durant 8 dies en inox per no buscar excessiva concentració. El 60% del vi descansa 14 mesos en bota de roure allier i la resta del vi. Grau alcohòlic (% Vol.): 13,40 Acidesa Total [g / l Tartàric]: 5,43 PH: 3,54 Sulfurós Total SO2T [mg / l]: 34 

    24,00
  • OLI ARGUDELL

    3,00
  • PROPÒSIT BLANC 2019

        “Garnatxa blanca i malvasia. Hem buscat un vi elegant que amb un petit pas de 2 mesos de criança en roure francès li aporta la complexitat que busquem en un vi gastronòmic.” Producció: 1.423 ampolles. Vinificació: Selecció de raïm a la vinya. Derrapat i maceració de 24 hores. Fermentació en fred durant 12 dies. 3 mesos amb les seves lies amb re- mogut sense clarificar, filtrar, ni estabilitzar. 450 litres Han passat 2 mesos en criança de roure francès. Alcohol content (% Vol.): 12.90 Total acidity [g / l Tartaric]: 5.49 PH: 3.51 Total sulfur SO2T [mg / l]: 52

    9,50
  • PROPÒSIT NEGRE 2017

        ““Elegant, tranquil, llarg i complexe. Vinificat amb garnatxa negre, sirà, cari- nyena i cabernet sauvignon. Les 3 envellides per separat en bota de roure francès Allier. Un vi madur per beure amb calma”” Producció: 2.532 ampolles. Vinificació: les 3 varietats vinificades per separat. Derrapat i prefermen-tació en fred de 2 dies a baixa temperatura. Maceració / fermentació du- rant 10 dies en inox. Les 3 varietats envellides en bota de roure francés Allier entre 8 i 12 me- sos. Grau alcohòlic (% Vol.): 13,40 Acidesa Total [g / l Tartàric]: 5,18 PH: 3,54 Sulfurós Total SO2T [mg / l]: 40

    9,50
  • PROPÒSIT NEGRE 2017 Magnum 0,75L

      “Elegant, tranquil, llarg i complexe. Vinificat amb garnatxa negre, sirà, carinyena i cabernet sauvignon. Les 3 envellides per separat en bota de roure francès Allier. Un vi madur per beure amb calma”” Producció: 2.532 ampolles. Vinificació: les 3 varietats vinificades per separat. Derrapat i prefermentació en fred de 2 dies a baixa temperatura. Maceració / fermentació durant 10 dies en inox. Formats: 0,75L i 1,5L. Les 3 varietats envellides en bota de roure francés Allier entre 8 i 12 mesos. Grau alcohòlic (% Vol.): 13,40 Acidesa Total [g / l Tartàric]: 5,18 PH: 3,54 Sulfurós Total SO2T [mg / l]: 40  

    19,00